Пјацета „кај КИМ“

Инвеститор: Општина Центар – Скопје

Година: 2016

Автор: Игор Василевски

Изведувач: Laplast-M

Фотографии: Борис Јурмовски

pjaceta-kaj-kim

img_7211

img_7204

img_7203

14315709_10210820837103594_615018626_o

img_7206

img_7217

img_7215

img_7210

img_7208

img_7213

Автор на статија: