“Архитектурата на новата реалност” – годишна студентска изложба

 

 

МИТ Универзитет – Скопје, Факултетот за Архитектура, во четврток, 16.06.2022 во 19.00 часот во галерија КО-РА, ја организира својата годишна студентска изложба насловена како “Архитектурата на новата реалност”.

Воедно, факултет упатува јавна покана до сите заинтересирани да присуствуваат на нејзиното отворање.