ИАС13 / фотогалерија

Извор: АФС

ИАС13 – Изложба на архитектонски студија
Место: Архитектонски факултет / Универзитет Св. Кирил и Методиј во Скопје
Отворање: 13.02.2019 среда 12:00 часот, Голема сала

 

Погледнете повеќе фотографии >>>