Најава за предавање “ГРАДОВИ ЗА ЛУЃЕ” / Павловска

Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет – Скопје ги поканува сите заинтересирани лица да присуствуваат на предавањето “ГРАДОВИ ЗА ЛУЃЕ” кое ќе го одржи арх. Даница Павловска – Циги во амфитеатарот 1 на МИТ Факултетот за Архитектура (објект Аеродром) на ден 01.03.2023 г со почеток од 13.00 часот.