Најавена е изложба на архитектонските студија при АФС

Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје од 15. до 23. февруари 2024 година Ве поканува на 23. Изложба на архитектонски студија ИАС’23.

Истата ќе биде отворена во | 11 часот во Големата сала на факултетот.