Предавање на Barbara Van Der Wee Architects и Luc Verpoest / Архитектурата на 20 век како наследство

Фотографии: Васе Аманито

Минатата недела (24.04.2019) во Џебното кино на МКЦ беше одржано предавање на Barbara Van Der Wee Architects и Luc Verpoest под името „Архитектурата на 20 век како наследство“. Ви пренесуваме дел од атмосферата:

 

„БОЗАР” центарот за ликовна уметност во Брисел / Оригинална состојба
„БОЗАР” центарот за ликовна уметност во Брисел / Денешна состојба на локација