Shape in scapes / Аудиовизуелна инсталација

Визуелен уметник: Стефано Каими

Дизајнер на звуци: Матија Нуово

Помошник за производство: Марко Усуели

Извор: Студио Антиматерија

Апстрактна презентација на три различни пејсажи: Маргерита ди Савоја (Италија), езеро Аскаја (Исланд), река Вардар (Македонија).

Преку техниката на видео мапирање беа презентирани разните архитектонски проекти развиени од страна на студентите за време на работилницата на Presidio Temporaneo di Architettura. Погледнете ја презентацијата во продолжение>>>

/

 

Ф.К