Вечерва изложба на Родољуб Анастасов – Енформелска лабораторија 4

Извор: Брошура за изложбата / Музеј на град Скопје Настан: >>>fb Во организација на Галерија Јустина и Родољуб АНАСТАСОВ во...

Просторот во делата на Родољуб Анастасов

Кој е Родољуб?   Родољуб Анастасов е македонски сликар од светски ранг, роден во Скопје, 1935 година. Toj e еден...