Наскоро во Трпејца се случува „INCM JATO 2019“ – да дознаеме повеќе >>>

EASA (European Architecture Students Assembly), односно Здружение на европски студенти по архитектура, претставува платформа за културна и образовна размена, поврзувајќи...