Како до инклузивна мобилност во Скопје? / Од TEDxSkopjeSalon

TEDx настаните се организирани од независни локални здруженија кои целат да ги соберат најдобрите идеи од членовите на нивните заедници....

Како дизајнот на градот може да поттикне инклузивна мобилност? / TEDxSkopje

Аплицирај на: https://skrati.mk/InclusiveMobility Краен рок за аплицирање: 13.09.2019, 12.00 часот Капацитет: 30 учесници Колку често ги забележуваш останатите луѓе кои...

TEDxSeptemvriskaSesijaSalon на тема „Education: Flipped Classroom”

Во просториите на Social Innovation Hub - ФИНКИ, на ул. Руѓер Бошковиќ 16 на 25.10.2017 (среда), почнувајќи во 19 часот...