Деловен објект-Визбегово / Мишо Арсов 2006

Автор: Мишо Арсов

Соработник: Игор Димов

Инвеститор: Јнкуловски Благоја

Иведувач: ИГ-РИ Инженеринг

Локација: Визбегово-Скопје

Проектирање: 2002

Изведување: 2006

20150926_122226

20150926_122238

 

Автор на статија: