Изложба на графики – 19-30 март 2015, АФС

Изложба на графики, работени на предметот ликовно изразувањево учебната 2008-09, 2010-11, 2012-13

место: коридор 19-30 март 2015,  Архитектонски факултет
наставен тим: вон. проф. м-р Наташа Милованчев, Ана Рафајловска, Христина Стојчевска, Дарко Драгановски

постер изложба на графики афс 201511004474_10155300148275463_1791019780_n

11040791_10155300148285463_114412493_n

11078289_10155300148295463_57138123_n

11051320_10155300148325463_1553487567_n

11073223_10155300148300463_533471213_n

4

Автор на статија: