Музеј за ретки минерали / Пробиштип

Објект: Музеј за ретки минерали

Локација: Пробиштип

Извор:  probistip.gov.mk

“Во тек е изградба на Музеј за ретки минерали во централното градско подрачје кој ќе биде единствен од ваков тип на Балканот. Вредноста на проектот е 11 милиони денари”  – тоа е  единствената  информација, достапна за јавноста на официјалната страна на градот. Марх ја контактира општината со цел да дознаеме кој е авторот на ова дело.

pr-mineroloska1

Автор на статија: