ПАРК(инг) ден во Битола по втор пат (15.09.2017)

ПАРК(инг) ден /PARK(ing) day/ претставува годишен, глобален настан кој подразбира трансформирање на паркинг просторот во мала урбана оаза за релаксација, игри и размена на зелени идеи.


Сите вие, ентузијасти, артисти, креатицви, деца и возрасни, придружете ни се на настанот и внесете своја содржина за заедно да го откриеме потенцијалот на јавниот урбан простор и начинот на негово користење.
Се гледаме таму!

Извор: >>>

Автор на статија:

/ /