„Учење архитектура“ меѓународна научна конференција

По повод 25 години од првата архитектонска летна школа при Архитектонскиот факултет при УКИМ, на 28ми Октомври 2016 ( Петок) ќе се оддржи меѓународна научна конференција во амфитеатарот при факултетот.

programa_lsh_konf_page_1

На истата ќе земат учество повеќе домашни и странски архитекти со свое излагање и сесија предавања. Програмата можете да ја погледнете во продолжение:

programa_lsh_konf_page_2

Ф.К

Автор на статија:

/ /