10. студентска изложба 2019 | ФАД, УАКС

Вечерва во 20 часот, во просториите на  Мала Станица, ќе се отвори десетата студентска изложба на Факултетот за архитектура и дизајн, Универзитет Американ Колеџ Скопје.

Извор >>>

Автор на статија:

/