Биенална Изложба на ФАД 2024

 

Со особено задоволство Ве покануваме на Биеналната изложба на Факултетот за Архитектура и Дизајн при Универзитет Американ Колеџ Скопје, која ќе се одржи во среда, 12 ЈУНИ 2024, со почеток во 20 часот во Национална галерија Чифте Амам, Скопје.