БИСТА – Биенале на студентите по архитектура

На 20 септември – среда, со почеток во 20:00 часот во Музеј на современа уметност, е најавено отварањето на БИСТА – Биенале на студентите по архитектура.

Изложбата ќе трае од 20.09 -28.09