Critical Archive – Revealed

Со задоволство ја покануваме креативната заедница на Скопје, културни работници, архитекти и планери и сите други заинтересирани да присуствуваат на настанот “Критичка Aрхива – Разоткриена”. На 9 февруари (петок), 19: 00ч во Кино Култура.

Координатори: Exhibit:Skopje, Laboratoire des Arts pour les Sciences (LAPIS, EPFL), Архитектонски факултет – Скопје Спонзори и соработници: Arhi.TEK, USM Foundation, Fondation Gandur pour l’Art, Општина – Центар, Кино Култура