Cuban / Feydom

Име: “Cuban”

Тип: Модуларна гарнитура

Дизајн: Feydom

Проиводител: Feydom

Контакт: feydom.mk

Cuban е модуларна гарнитура со меко седиште и два слоја перници. Модулите (агол, фотеља и табуретка) може да бидат комбинирани по желба за да се состават големи или мали аголни гарнитури. Од истите модули може да се состави и опција од тросед, фотеља и табуретка, а може да се состави и кревет. Под делот за седење е просторот за складирање. Cuban е предвидена за дом со секаков ентериер.

cuban-29

cuban-3

Cuban Feydom 1

Cuban Feydom 2

 

Автор на статија: