ИАС22 / 22.9.2023 / Архитектонски факултет Скопје

На 22.9. 2023 година, во 11 часот се отвори 22. Изложба на архитектонски студија ИАС22 на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

На истата е претставена работата на студентите од летниот семестар 2022/23 година. Изложбата може да ја посетите до 28ми септември.

Извор: АФС

Фотографии: Бојана Исијанин

 

 

Погледнете ја целата фотогалерија тука >>>