Изложба на архитектонски студија ИАС’23

Денес во 11 часот, во просториите на Архитектонскиот Факултет при Уким беше отворена изложбата на архитектонските студија ИАС/23.

На отворањето најпрвин се обрати деканот на факултетот проф. Огнен Марина, по што следеше разгледувањето на изложбата поделена по студијата, каде секој од професорите воведно ги запознаа посетителите со нивната работа и задачите на студентите.

 

 

Од настанот Ви пренесуваме дел од атмосферата преку фотографиите на Бојана Исијанин и Мери Батакоја :

 

 

Погледнете повеќе фотографии на страната на АФС на социјалната мрежа facebook >>>