Конкурс за идејно решение за рекретивна патека „Билјанини извори“

Распишувач : Општина Охрид

Рок:  26.05.2021 / 10 часот

Награди:  1 место / 90 000 денари ; 2 место / 30 000 денари

Насловно фото: Ресторан „Билјанини Извори“

Продолжете со читање кај изворот >>>