Отворена покана за доделувањето на наградата „Андреја Дамјанов“

Чест ни е да Ве поканиме на свеченото доделување на наградата „Андреја Дамјанов” за животно дело во областа на архитектурата и градителството што ја доделува Асоцијацијата на архитекти на Македонија во четврток22.02.2024 во 19:00 часот во галеријата на МАНУ во Скопје.