Дом на Пензионери, Охрид / фотогалерија

Локација:  улица „Димитар Влахов“ Охрид

Година на изградба:  1972 год.

Автор: Живко Поповски

Фотографии: Борис Јурмовски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

прочитајте повеќе за домот на следниот линк >>>