Во тек е петиција против изградбата на комплексот спроти Holiday Inn во Скопје

На платформата change.org  се појави петиција која носи наслов „ НЕ за изградба на нехумано голем објект на паркингот пред хотел Холидеј Ин“.

Петицијата до сега има собрано околу над 6000 потписи, и за истата има голем интерес на социјалните мрежи.

Во текстот се образложува постапката која е во тек, спомнувајќи прецизни детали во бројки .

Петицијата можете да ја погледнете на следниот линк >>>

 

 

Автор на статија:

/ / /