PIZZA GARDEN / LD Studio

Главен архитект: Афродита Луараси Абдиу

Проектирање и надзор: LD Studio

Изведувачи: VB engineering

Година: 2017

Локација: Тетово

Фотографии: Васе Петровски AMANITO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ф.К

 

Автор на статија: