Предавање на Саша Беговиќ на АФС

Со задоволство ве покануваме на предавањето на архитектот Саша Беговиќ од Хрватска насловено “Architecture as the Result of Thought and Practice” кое ќе се одржи во амфитеатарот на Архитектонски факултет – Скопје на 17 мај 2024 со почеток во 18:00 часот.
Архитект Саша Беговиќ е вонреден професор на Архитектонскиот факултет при Универзитетот во Загреб и основачки партнер на проектантското биро 3LHD.