Предавање на МАРХ – Архитектурата и истражувачката дејност / 31.05, 19ч, Мал аудиториум на АФС

На големо задоволство ви најавуваме дека на 31.05, тимот на МАРХ ќе одржи предавање во рамки на серија настани организирани од Факултетското студентско собрание при Архитектонски Факултет во Скопје.

Ќе разговараме за целата приказна позади нашата веб платформа, за почетоците, растот, организацијата и целите на МАРХ. Се гледаме утре во 19ч. во амфитеатарот на АФС.