Презентиран проектот „GRAND“ од страна на проектантите и инвеститорот

По реакциите на поголемиот дел од фелата и граѓаните за просторот спроти хотелот „Holiday Inn“,  за можноста  на  овој простор да се случи урбанистички хаос, проектантите и инвеститорите ја презентираа визијата пред пошироката јавност за една од трите парцели.

Бидејќи како страна немавме официјално известување, ниту имавме покана за презентацијата, го споделуваме она што успеаа да го обезбедат другите медиуми.

 

Во прилог видеото на телевизија 21, кое одеше во живо на 14.04. 2021 година  >>>