Наградени проекти на студентскиот конкурс „Направи свој прозорец“

Погледнете ги проектите кои ги освоија првите три награди на студентскиот конкурсот „Направи свој прозорец“, во организација на АФС при УКИМ и VEKA.

 

 

 

 

 

 

I награда труд со шифра “0б05” – Јанева Пале и Станковска Бојана

 

 

 

 

 

II награда труд со шифра “03” – Ивана Ѓоргиева, Ангелинка Парговска и Никола Стефков

 

 

 

 

III награда труд со шифра “L15-20” – Дени Хриџиќ и Кристијан Јованчев