Објавена програмата за БИМАС XX/XI

XX-то и XXI-то Биенале на македонската архитектура – БИМАС 2023, ќе се одржат заедно од 14 до 30 септември 2023 година во НУ Национална Галерија – Мала Станица и во Музејот на современа уметност во Скопје каде што ќе бидат изложени проекти и реализации согласно Правилникот на БИМАС на ААМ реализирани (проекти и/или реализации) во периодот од 2018-2020 година и 2021-2023 година.

Програма:

 

 

 

 

Автор на статија:

/