Објавени резултатите од конкурсот за детски градинки во Општина Аеродром

На страната на електронскиот систем за јавни набавки се обзнаени победниците на конкурсите за детски градинки во Општина Аеродром.

За детската градинка „Пчелка 1“ рангирањето е следно:

За новата детска градинка на локалитет Бисер, наградени се:

 

 

Честитки до наградените тимови!

Ви упатуваме официјална покана за објава на проектите 😉