Skopje design week 2017 / фотогалерија

Во тек е скопската недела на дизајнот. Настанот ќе се случува 5 дена и ќе биде исполнет со иновативни производи и услуги од дизајнери и врвни брендови од цела Европа ( Земја во фокусот – Унгарија), пријатна музика, корисни предавања, работилници за деца и возрасни, вкусна дизајнирана храна…

Од таму ви пренесуваме дел од изложеното :

Фото: Борис Јурмовски