Андреа Ордевска и Наталија Веселинова – Музеј за викиншки бродови

На 01.03.2018 во склоп на програмата „Нови дијалози“ - Таленти, на  Архитектонскиот Факултет во Скопје, беа презентирани два проекти на Андреа...

Андреа Ордевска и Наталија Веселинова – Музеј за викиншки бродови

Нови дијалози - Талент - Андреа Ордевска и Наталија Веселинова - Музеј за викиншки бродови - 01.03.2018 (четврток) 18:30 —...

ФАБРИКА ЗА ЧОКОЛАДИ, БОНБОНИ И ВАФЛИ / МИЦЕВСКА И ОРДЕВСКА

Архитектонско студио 7-3 Автори: Натали Мицевска, Андреа Ордевска Педагошки тим: проф. д-р. Александар Радевски, доц. д-р. Горан Мицковски, доц. д-р....