Куќички на дрво – архитектонска работилница за деца, Котур

  На 11-ти Декември во Котур Кафе и Филм се одржа втората архитектонска работилница за деца, предводена од архитектите Маргарита...

Архитектонска работилница за деца: куќичка на дрво

  Драги наши, По успешната прва работилница, со задоволство и возбуда ви ја најавуваме втората Архитектонска работилница за деца: куќичка...

Детска работилница за архитектура – Котур

  Изминатиот викенд во Котур се одржа архитектонска работилница за деца по повод денот на ослободувањето на Скопје 13-ти Ноември....

Детска Работилница за АРХИТЕКТУРА – 101година Bauhaus школа

Овогодишниот концепт за архитектура е фокусиран на Bauhaus школа. ЧЕТВРТОК 01.10.2020 Локација: Парк МКЦ Почеток: 17-18:30 часот Пријавата е задолжителна...

Детска Работилница за Архитектура PLAYGROUND

Тема: Игралиште од соништата на локација - плоштад Балет; Ментори: Сара Симоска - архитект,  Доротеј Нешовски - интердисциплинарен уметник; Соработници:...