Училиште во парк / Митева, Галазова, Ѓоргиева

Предмет: Интегративно студио 9.2 Автори: Маја Митева, Симона Галазова, Ивана Ѓоргиева Семестар: IX Тема: Училиште во парк Предметен професор: проф....

Транспортен центар- Велес / Митевска и Ѓорѓиоска

Интегративно Студио 9.2 Автори / студенти : Митевска Викторија и Ѓорѓиоска Душица Ментор: Доц. д-р Михајло Зиновски Локација: Велес Тема: Ре-квалификација на јавниот...