ААМ- официјален партнер на „The Fundació Mies van der Rohe“

Oд оваа година ААМ е официјален партнер на „The Fundació Mies van der Rohe“ од Барселона во процесот на организација...

Продолжен е рокот за пријавување на БИМАС 2018

Почитувани, Биеналето на македонската архитектура - БИМАС 2018 ќе се одржи во периодот од 13 до 26 септември 2018 година...