SpineX /Велеска, Цветковски, Митровска

Година на проектирање: 2023 Тим: Натали Велеска, Ален Цветковски и Дона Митровска Проектантско биро: Архикс Студио Скопје Тип на проект:...

ВТОРОНАГРАДЕН ТРУД ЗА КОНКУРСОТ „СКОПЈЕ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА“

Организатор: EUROPE HOUSE SKOPJE Автори: Даниела Василева, Сара Велеска, Сара Трајкова Наслов на проект: Reimagining Colorwaves (Преосмислување на брановите во боја)...

Изложба „Скопје на новата генерација“

Вчера во шалтер салата на Македонска Пошта, од 18:30 часот Europe House Skopje го прослави својот 4ти роденден. На овој настан...