Деловна зграда „Еликсир“ / KL Studio

Автори: КЛ Студио Доо Скопје Изведувач: Челик Инженеринг Површина: 2350 м2 Година: 2023 Фотографија: Андријана Тилиќ     Авторско образложение:...

“Microsoft” Минск / KL Studio

По успешната соработка на проектот за канцелариите на Микрософт во Скопје, задачата за дизајнирање на работните простории на Микрософт во...

Канцелариски простор на Microsoft Македонија / KL Studio

Автори: КЛ Студио / www.klstudio.mk  Локација: Скопје, Македонија  Површина: 230.0 м2  Година на проект: 2016  Фотографија: Андријана Тилиќ  Изведувач: Хидромонтажа...