Се оддржа форумот SHARE SKOPJE 2022

Вчера во малата сала на Македонската филхармонија се оддржа форумот SHARE SKOPJE 2022, под наслов „Tomorrow Living and Working“ . Настанот...

SHARE Skopje 2022

На 15ти ноември во Македонската филхармонија, ќе се оддржи петтото издание на меѓународниот форум за архитектура и инженерство, SHARE Skopje 2022....