SHARE Skopje 2022

На 15ти ноември во Македонската филхармонија, ќе се оддржи петтото издание на меѓународниот форум за архитектура и инженерство, SHARE Skopje 2022. Како домашни партнери и коорганизатори се појавува Асоцијацијата на архитекти на Македонија и Комората на овластени архитекти и инжењери.

Темата на ова издание ќе биде „Tomorrow Living and Working“ , посветено на инвеститорите, изведувачите, архитектите, консултантите и проект менаџерите, како и  компаниите кои работат на станбени и административни проекти.

SHARE Skopje форумот  ќе биде домаќин на архитекти со извонредни проекти и меѓународни лидери во иновациите и градежните технологии. Преку архитектонските презентации и дискусии, SHARE Skopje Forum ќе понуди на посетителите најнови информации и споделени знаења, како и можност за професионално вмрежување на највисоко ниво.

Деталните информации за програмата, гостите и продажбата на билети за настанот можете да најдете на следниот линк >>> 

Автор на статија:

/