Вечерва доделување на ГОЛЕМАТА ГОДИШНА НАГРАДА

Драги колеги,

Чест ни е да Ве поканиме на свеченото доделување на Големата годишна награда за најуспешно реализиран архитектонски објект што ја доделува Асоцијацијата на архитекти на Македонија.

Манифестацијата ќе се оддржи во петок, 24.12.2021 во 19 часот во Музеј на Град Скопје.