‘Workplace Conference’ – Белград 2024

Ако поминуваме повеќе од осум часа дневно на нашето работно место, во канцеларија, потребно е да креираме работно место со наше знаење или со поддршка од луѓе кои го поседуваат тоа знаење за да се создаде канцеларија на благосостојба за сите нас.

За прв пат во регионот, македонската компанија B2 Solution  заедно со својата ќерка компанија B0S-Business Office Solution, организираат во Белград Workplace Conference, конференција на која светските и регионалните авторитети ќе ги претстават своите размислувања за ергономијата, хибридната работа, зошто е важно вработените да се вратат во канцелариите и како да канцеларијата биде атрактивна и здрава работна средина за вработените.

 

 

Бараме одговор на прашањето како на крајот на работниот ден да ја напуштиме канцеларијата со помаку стрес отколку кога сме дошле во неа.

 

🎟️ Регистрацијата е на еден клик од вас❗

🔗 https://b0s.rs/workplace-conference/

 

▪️ 29.05.2024 – среда

📍 Fabrika Events, Белград

https://maps.app.goo.gl/uGJiu2HiDmqAQq8k9

 

 

Следете не:

Instagram: https://www.instagram.com/b2solution/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/b2-solution
Facebook: https://www.facebook.com/B2Solution.mk