February 1, 2018

FOSSILIZED MODERNISM предавање на Стефано Перего во Скопје

На 3ти февруари во кино салата на Музејот на Современата Уметност ќе се одржи предавањето на италијанскиот фотограф Стефано Перего.  Портфолиото на Стефано е богато и разнолико. Тој во последните …