АРХИВИКИ 2017

Организатор: Студио за архитектура и дизајн Архипункт
Соработници: Здружението Споделено знаење, Веб порталот МАРХ
Цел: Збогатување на македонската Википедија со содржини од областа на архитектурата
Место: Њу Менс Бизнис Акцелератор
Датум на одржување: 23-24 мај, 2017г.

Еве како помина втората работилница за збогатување на македонската Википедија со содржини од областа на архитектурата. Годинава беа обработени околу 20-тина теми од различни поими, кои се додадоа на македонската Википедија, во забавна, продуктивна и опуштена атмосфера.

 Фотографии: Невенка Манчева