Изложба „Феникс од пепелта“ – уништувањето и обнова на Варшава 1939-1955

Амбасадата на Република Полска во Република Македонија и Музејот на Град Скопје Ве покануваат на свеченото отварање на изложбата „Феникс од пепелта -Уништувањето и обнова на Варшава 1939-1955“, кое ќе биде во Музејот на Град Скопје на 15 јануари 2016 година во 19,00 ч.

POLSKA AMBASADA_izlozhba Warshava_pokana_preview-01

Изложбата ќе биде отворена за посетители од 15.01.2016 г. до 05.02.2016 г.

 

Со почит,

Embassy of the Republic of Poland in Skopje

www.skopje.msz.gov.pl

https://www.facebook.com/PolishEmbassySkopje

https://twitter.com/PLinMacedonia

POLSKA AMBASADA_izlozhba Warshava_pokana_preview-02

Автор на статија: