“Нов почеток” / Блажевски

Објект: Maкедонска филхармонија

Автор: Никола Блажевски/ instagram : nikola_amo

Година: 2017

 

Фотогалеријата насловена како „Нов почеток“ е создадена на 25.10.2017, на стартот на новата сезона на Македонска Филхармонија

Ф.К