Слаткарница Делициа / Метатет

Автори: Елена Мартиновска, Маријана Николовска,

Соработник: Фросина Ангелеска

Студио: МЕТАТЕТ

3д визуелизација: Маријана Николовска, М-р Арх.

Фотографија: Марко Костовски

Локација: ул. Пандил Шишков бр.4 лок.5, нас.Аеродром, Скопје

Година: 2021