Од вчерашното доделување на наградата „Андреја Дамјанов“

Фото: Борис Јурмовски

IMG_3765

IMG_3760

IMG_3759

IMG_3774

IMG_3768

IMG_3767

IMG_3783

IMG_3782

IMG_3779

IMG_3780

 

IMG_3756

IMG_3770

IMG_3763

IMG_3786

IMG_3790

IMG_3787

IMG_3792

IMG_3796

IMG_3798

IMG_3801

IMG_3799

 

Автор на статија: